Beauty Pop Up

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksille

Nopea toimitus

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Ilmainen palautus

Palautus veloituksetta
(14 vrk sisällä)

Luotettava kumppani

Suomalaisen maahantuojan verkkokauppa

beautyblender

Luo täydellinen meikkipohja beautyblender-meikkisienellä!

Meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittämä, vallankumouksellinen meikkisieni ja sen oheen kehitetyt erikoistuotteet tekevät meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. beautyblender on innovatiivinen, veden kanssa laajentuva meikkisieni, jonka huokoinen materiaali tekee mistä tahansa meikkipohjasta täydellisen näköisen. Sienen huokoinen materiaali imee itseensä vettä, minkä ansiosta meikkivoide pysyy sen pinnalla eikä sitä mene hukkaan. 

beautyblenderin patentoitu materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ja puuterit ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää kuulaaksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. beautyblenderiä voi käyttää nestemäisten, voidemaisten ja puuterimaisten meikkituotteiden käyttöön. Kauneusgurut kautta maailman luottavat helppoon ja nopeaan beautyblenderiin, eikä ihmekään! Useaan kertaan palkittu beautyblender on lateksiton eikä se sisällä hajusteita.

beautyblendereitä on saatavilla eri värisinä ja kokoisina: pienillä micro.mini -meikkisienillä teet upeat varjostukset ja levität peiteaineen silmänalusille, keskikokoisella Original-sienellä meikkipohja levittyy koko kasvoille nopeasti ja beauty.blusher on täydellinen poskipunien levitykseen sekä häivytykseen.

beautyblenderin materiaali sopii myös meikin korjailuun päivän aikana. Ainutlaatuiset, pestävät blotterazzi-puuterilaput imevät ihon pinnalta rasvan ja hien tasoittaen meikkipohjan jälleen raikkaaksi. Tehokas blendercleanser-saippua puhdistaa beautyblender-tuotteet päivän lopuksi ja pidentää niiden käyttöikää.

beautyblender uudistaa meikkirutiinisi kertaheitolla!

Näytetään tuotteet 1-20 / 29

Ostoskorisi on tyhjä