Beauty Pop Up

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus yli 35€ tilauksille

Nopea toimitus

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Ilmainen palautus

Palautus veloituksetta
(14 vrk sisällä)

Luotettava kumppani

Suomalaisen maahantuojan verkkokauppa

Korealainen Benton ihastuttaa korkealaatuisilla ihonhoitotuotteillaan! Tuotteet ovat täynnä kiinnostavia aktiiviaineita, jotka huolehtivat ihon hyvinvoinnista innovatiivisen teknologian avulla. 

Bentonin nimi on saanut alkunsa kuvitteellisesta elokuvasta ’Benjamin Buttonin Uskomaton Elämä’ (The Curios Case of Benjamin Button), joka koskettaa monien sydämiä. Muiden ikääntyessä, elokuvan päähenkilö nuorenee vuosi vuodelta. Nuoretessaan Benjaminin on lopulta jätettävä rakastettunsa. Mitä jos Benjaminin rakastettu olisikin pystynyt kääntämään aikaa ja näyttämään fyysisesti nuoremmalta? Monet meistäkin toivovat kasvojen ihon pysyvän elinvoimaisena, kiinteänä ja nuorekkaana. Benton pyrkiikin parantamaan ihoa ja ylläpitämään sen terveyttä valmistamalla hoitotuotteita, jotka auttavat saamaan terveen ja kauniin ihon luonnollisesti, ilman ihoa ärsyttäviä ainesosia. 

Suosituimpia Bentonin tuotteita ovat sen Snail Bee High Content -tuotteet, joiden koostumuksissa vesi on suureksi osaksi korvattu mm. ihoa uudistavasta vaikutuksestaan tunnetulla etanaseerumilla. Myös hellävarainen Benton Aloe BHA Skin Toner -kasvovesi on erityisen suosittu sen ihohuokosia syväpuhdistavan ja ihoa hellästi kuorivan vaikutuksen ansiosta.

Bentonin tuotteiden valmistuksessa on hyödynnetty mm. Koreassa trendikästä raaka-aineiden fermentointia, joka pilkkoo aktiiviaineet ihon paremmin hyödyntämään muotoon. Snail Bee High Content Steam Cream -kosteusvoiteen valmistuksessa on puolestaan käytetty korkeaa lämpötilaa ja höyrytysteknologiaa optimaalisesti vaikuttavan tuotekoostumuksen luomiseksi. 

Benton käyttää luonnonmukaisia ECOCERT-sertifioituja säilöntäaineita, jotka ovat tehokkaita, eivätkä aiheuta ihoärsytystä. Tuotteilla on PETA:n myöntämä eläinkokeettomuudesta kertova pupu-merkki.

Näytetään tuotteet 1-7 / 7

Ostoskorisi on tyhjä