Beauty Pop Up

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

Nopea toimitus

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Ilmainen palautus

Palautus veloituksetta
(14 vrk sisällä)

Luotettava kumppani

Suomalaisen maahantuojan verkkokauppa

REAL Beauty

Aitoa kauneutta (REAL Beauty) on ollut olemassa aina. Aitoa kauneutta ei voi valmistaa – sitä voi löytää. Aito kauneus tarvitsee terveet olosuhteet, joka tarkoittaa ylimääräisten toksiinien välttämistä ihon pinnalla ja sen ravitsemista hyvällä, luonnollisella ravinnolla. Vain silloin geneettinen kauneutemme kukoistaa täydessä loistossaan.

Yksi tai kaksi aitoa luonnon ainesosaa on aina riittänyt. Monissa luonnonmukaisissa tuotteissa yritetään matkia lopputuloksessa kemiallisia tuotevastineitaan lisäämällä useita tarpeettomia raaka-aineita. REAL Beauty on ainutlaatuinen, ensimmäinen kokonaisvaltainen Paleo-kosmetiikan tuotesarja.

Luonnon ratkaisut ovat monimuotoisia – niin myös REAL Beautyn. Yksittäiset käyttötarkoitukset eivät ole tuottoisia tai käytännöllisiä. REAL Beautyn tuotteet tarjoavat sekä tietoa että monimuotoisia käyttötarkoituksia. Tuotesarjan kullakin tuotteella onkin useampia eri käyttötarkoituksia!

REAL Beautyn tuotteissa on kiinnitetty huomiota myös estetiikkaan. Terveyden ja kauneuden tulee kohdata keskenään. Tämän vuoksi tuotteet on pakattu tyylikkäisiin lasipakkauksiin. Tuotteissa käytetään vain orgaanisia, luonnon omia öljyjä.

Näytetään tuotteet 1-2 / 2

Ostoskorisi on tyhjä